Uw partner in rekrutering!

Waarom personeel rekruteren via een extern bureau?

Ik heb toch een eigen HRM afdeling die al mijn openstaande vacatures invult. Toch niet! Voor de gemiddelde personeelsafdeling is het vandaag de dag al een hele opgave om een reguliere kantoorfunctie ingevuld te krijgen. Laat staan de meer specialistische functies binnen techniek en transport & logistiek. Om deze in te vullen zijn hele andere specs & skills vereist. De echte techneut bevindt zich niet langer in de directe omgeving en zal steeds verder weg gezocht moeten worden aangezien de tekorten alleen maar toenemen. De uitstroom vanwege pensionering en ziekte is vele malen groter dan de instroom van jonge schoolverlaters. Geschikte kandidaten bevinden zich dus verder weg, bewegen zich in andere kringen en communiceren via andere platformen. Om hen te vinden en benaderen is specialistische kennis van de branche nodig. Top Mechanic Jobs is die specialist en heeft tientallen jaren aan ervaring binnen techniek en transport & logistiek aan boord. Medewerkers die midden in de dagelijkse praktijk staan en weten wat u als ondernemer beweegt.

Top Mechanic Jobs strategie:

 • Specialisatie in personele diensten op gebied van techniek, monteurs, (int.)transport, (winkel)distributie, planning, orderpicking, warehousing, cross-docking, heftruck chauffeur etc.
 • Focus op gekwalificeerde technische en logistieke medewerkers.
 • Vooraanstaande en betrouwbare opdrachtgevers van naam en faam in Duitsland en de Benelux met een hoog kwaliteitsniveau.
 • Werving & selectie volledig in eigen beheer middels lokale eigen kantoren en medewerkers.
 • Value added services leveren middels consultancy werkzaamheden via zusteronderneming Abizz Consultancy B.V. en recruitment van internationale chauffeurs via Top Trucker Jobs B.V..

Abizz Consultancy B.V.
Top Trucker Jobs

Top Mechanic Jobs visie:

 • TMJ ontwikkelt personele oplossingen voor haar technische en logistieke opdrachtgevers.
 • TMJ streeft naar maximale kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid.
 • TMJ ontwikkelt toegevoegde service en waarden voor haar opdrachtgevers.
 • TMJ streeft duurzame oplossingen na welke aansluiten bij de behoeften van zowel werkgever als werknemer.
 • TMJ wil via het eigen ontwikkelde concept de klant volledig ontzorgen.
 • TMJ streeft in een steeds sneller veranderende markt als techniek en transport & logistiek naar continuïteit in de bedrijfsprocessen van haar klanten.

Banen voor Top Mechanics bij Top Bedrijven

Vind de baan voor jou bij betrouwbare werkgevers tegen uitstekende voorwaarden.

VACATURES

Top Mechanic Jobs kernwaarden

Top Mechanic Jobs is een betrouwbare Nederlandse firma welke inmiddels meer dan 10 jaar succesvol opereert in de markt. Top Mechanic Jobs spreekt de taal van de ondernemer actief binnen transport, logistiek en de daarmee samenhangende techniek. Tientallen jaren aan ervaring binnen deze branche garandeert dit.